jueves, 10 de diciembre de 2009

Actualitat Educativa

Marco com a títol actualitat educativa aquesta sessió de seminari ja que crec que només cal remarcar el treball sobre l’actualitat educativa que han realitzat l’Adrià, la Laura i la Mònica.

Han portat una notícia que es titula “la gorda y el llorica de la clase” que tracta d’un problema amb una mestra que anomenava així a un nen que li estirava les orelles fins a fer-lo plorar i deia gorda a una nena amb problemes de tiroides. Amés de fer això, també llençava estoigs i cridava a la resta d’alumnes per fer-los callar.

Amb aquest maltractament enfront els nens, tan sols va rebre algunes multes i el càstig de 4 anys d’inhabilitació com a mestra. Després de tot això, va dir: “Lo último que me esperaba es que me abrieran un expediente por hacer bien mi trabajo”.

Jo m’he quedat parat quan he llegit la notícia, i encara més quan he llegit la frase. També he de dir que em sorprèn molt que l’escola o els pares no s’adonessin abans del problema d’aquesta mestra, que no puc entendre com ha escollit aquesta professió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario