jueves, 3 de diciembre de 2009

Zoo de Barcelona

Nosaltres a la setmana d'activitats extraordinàries vam anar al Zoo de Barcelona i allà ens van donar la següent informació:


Avui l'educació es considera l'objectiu principal d'un zoològic i el que dóna sentit a la seva existència. Per a arribar a aquest objectiu existeix un Departament d'Educació que té com missió primordial contribuir que les persones que anualment visiten el Zoo entenguin, apreciïn, respectin i estimin als animals, el que és de gran ajuda per a salvaguardar la vida salvatge i natural. S'organitzen diverses activitats dirigides al públic infantil, en les quals participen anualment més de 50.000 nens, i també altres dirigides al públic adult. Les activitats infantils, que són portades a terme per educadors especialitzats en zoologia, són de dos tipus:

Activitats per a escolars:

les visites comentades i els tallers, que abasten des de preescolar fins a batxillerat i que es preparen en funció dels currículums escolars. Es tracten fins a 20 temes diferents, però també és possible oferir altres temes a petició del professorat.

Activitats extraescolars, activitats dirigides al públic infantil durant els caps de setmana i els períodes de vacances entre les quals figuren els Dissabtes Infantils, les Festes de Natalicis i els Tallers de Zoologia.

Les activitats per a adults són també de dos tipus:

Cursos de formació de personal (cursos de preparació per a futurs cuidadores, cursos de formació d'educadors).

Cursos de divulgació zoològica que es realitzen durant el curs acadèmic i també a l'estiu i que són impartits per tècnics del Zoo i professors universitaris.

A més, el Zoo organitza Sortides i Excursions al camp en les quals es visiten llocs d'especial interès zoològic en companyia de guies especialitzats.

Per més dubtes consulteu la pagina web i si voleu veure els tallers que realitzen demaneu-nos el quadern de les activitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario