martes, 29 de diciembre de 2009

Anuncis i Guillermo Orozco

Una classe de COED bastant pràctica ha estat la que hem contemplat la comunicació digital, en la que hem vist uns anuncis i desprès una conferència del professor i investigador del Departament d’Estudis de Comunicació Social de la Universitat de Guadalajara a Mèxic Guillermo Orozco.

Amb els anuncis, el que hem observat ha sigut el fet que amb una càmera es poden transmetre moltes coses diferents d’una mateixa situació, és a dir, el càmera ens transmet el que ell ens vol transmetre sobre un mateix acte amb una diferent situació de la càmera, amb un angle determinat... però no tan sols amb els efectes visuals, sinó també amb repensades imatges i situacions com seria l’anunci del SEAT Altea.

Feu clic aquí per veure l'anunci.

La conferència de Guillermo Orozco va ser molt interessant, parla sobre la nostre actuació cap als infants, els hem de fer crítics, per poder veure des d’una perspectiva diferent el que ens volen transmetre, per veureu d’una manera crítica i no enganyadora.

Aquesta classe ha estat dinàmica i jo la descriuria com una mica filosòfica, perquè m’ha fet plantejar qüestions que anteriorment no m’avia plantejat, com la que nosaltres hem de transformar la ment d’un infant en una ment crítica per que pugui “defensar-se” de la societat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario