martes, 29 de diciembre de 2009

Territori

L’exposició “Territori” és el treball conjunt entre les assignatures de mòdul COED i TIC, en la que havíem de fer una exposició lliure amb l’eix temàtic Territori i amb una durada de 6 minuts (amb un minut de marge).

l’objectiu de l’exercici consistia en realitzar una bona exposició oral complementada per un bon suport audiovisual com és un power point.

L’Edu Muñoz i jo hem fet l’exposició sobre el “Territori Extraterrestre”, un tema inventat, però imaginatiu per tal de que l’exposició fos més divertida i interessant.

Fent clic aquí podreu observar el nostre power point

Per a fer-lo vam contemplar els consells de com fer un power point obtinguts a la classe de TIC, i per a l’exposició, ens vam centrar en el llibre “Com parlar bé en públic”.

L’activitat tenia una altre part pràctica, en la que havíem d’avaluar les exposicions dels nostres companys amb unes guies sobre els aspectes a tenir en compte.

Realitzar aquesta exposició ho valoro molt positivament, ja que hem dut a la pràctica les tècniques obtingudes al llibre “Com parlar bé en públic” i realitzar l’ajut tecnològic pertinent. El fet de realitzar-la per parelles, també ens ha ajudat en la mesura d’aprendre a organitzar-nos, d’aprendre a treballar de manera conjunta i no individual.

Cal dir que he realitzat una sola entrada referent a les exposicions, perquè no he considerat necessari realitzar una entrada per a cada dia de les exposicions, ja que el que obtinc en veure les exposicions dels meus companys és un conjunt de totes les exposicions, no només d’una sola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario